Rondje Shanghai
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Nicole
19 September 2010 | China, Shanghai
Juni was de laatste keer dat jullie iets van ons gehoord hebben. Is ook niet veel spectaculairs gebeurd in die tijd. Twee maanden in Maastricht geweest. Op vakantie geweest, niet naar exotische oorden, maar gewoon naar Fuerteventura. Gisteren en vorige week hebben we weer eens door Shanghai gewandeld en wat leuke foto's gemaakt. Een deel daarvan komt uit de French Concession waar nog veel art deco te zien is. Maar ook het dagelijkse leven in Shanghai is vaak leuk om te observeren. Deze keer dus niet zo veel tekst maar meer foto's.
Morgen komen Koen en Janneke naar Shanghai. De laatste week van hun vakantie hier ( ze blijven 3 weken) gaan we samen naar Maleisië. Zal daar uiteraard dan over een paar weken verslag van doen.
Groetjes Nicole en Jan.
Diech noch laat op.... -
19 September 2010 - 06:34
Vera:
hey Nicole,Mooie foto's!
Leuk dat Koen en Janneke komen.
groetjes, Vera -
19 September 2010 - 08:44
José Vermeulen:
leuk om weer eens iets te horen van jullie.
zo te zien gaat het goed en wat gezellig dat de kinderen "langs "komen.over 3 weken hebben we de 10-10-10 réunie waar jullie helaas niet bij kunnen zijn. ik ben benieuwd. we hebben jammer genoeg nogal wat afmeldingen binnen gekregen. ik weet zeker dat jullie door deze of gene wel op de hoogte worden gebracht van e.e.a. heel veel groetjes van josé en peter. -
19 September 2010 - 09:42
Dorinda:
Echt leuk die foto's. Zo zie je Shanghai ook eens van een andere kant.Leuk dat Koen en Janneke komen.Ik zie dat jullie goed weer hebben. Geniet daar maar van. Hier is de herfst zowat begonnen.Veel plezier in Maleisie -
19 September 2010 - 15:21
Anita:
Fijn om te horen dat jullie het daar naar jullie zin hebben! Mooie foto`s! Veel plezier in Maleisie, heb een vriendin die net daar is geweest, was helemaal geweldig. Dus maak maar veel mooie foto`s. Groetjes Anita -
20 September 2010 - 07:02
Marianne Stocker:
Prachtige foto's, geniet verder samen met je kinderen. groetjes Marianne -
20 September 2010 - 12:15
Lucie En Paul:
Hallo lieve Jan en Nicole ,
Wat leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben !!
En wat leuk dat Koen en Janneke komen , en jullie samen naar Maleisië gaan ! Zo zie je nog eens wat van de wereld.
Hier gaat alles z'n gangetje , wat ook niet verkeerd is.
In Okt. moet Paul een week naar Houston .
Geniet samen van alles wat op jullie pad komt en hou je goed.
Lieve groetjes en tot gauw , ben benieuwd naar jullie vakantie samen....,
Lucie en Paul. -
20 September 2010 - 12:33
Trudy Maijs:
Lieve Nicole en Jan,
Wat mooi om deze foto's te zien van Shanghai.
Leuk om het dagelijkse leven zo mee te beleven!!!
Heerlijk lijkt met dat zo samen met Coen en Janneke in Shanghai en dan nog naar Maleisie!!!
Fantastisch!
Genieten jullie er maar lekker van.Sjiek is miech dat!!
Veel groetjes van Trudyxxx